Tuesday, April 13, 2010

Memulakan Langkah Pertama

Tahniah!!! itulah ungkapan pertama yang kami ingin ucapkan kepada anda yang telah mendaftar untuk menyertai pertandingan ini. Dengan tindakan ini, anda telah membuat keputusan bijak untuk tidak terlepas mendapat hadiah yang berbaloi sedang menanti.

Kami tidak sempat untuk menjawab soalan yang dikemukakan secara individu tetapi kami akan menjawabnya melalui laman ini, agar semua pembaca laman ini akan turut mendapat manfaat.

SIAPA YANG BOLEH MENYERTAI?

Itulah pertanyaan pertama yang kami terima melalui telefon. Hal ini telahpun kami jelaskan dalam syarat-syarat.

Untuk pengetahuan anda, dan menjawab soalan yang dikemukakan oleh Cik Maisyarah Mansor melalui e-mail pula; yang kini sedang berada di luar negara - pertandingan ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia di mana sahaja berada, sama ada sedang berada di Malaysia atau di luar negara. Dengan syarat anda mematuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan.

Sekiranya anda ada apa-apa persoalan lain atau cadangan, kirimkan ianya melalui e-mail ke trgtourism@yahoo.com.

Apabila anda telah mendaftar secara online, jangan berlengah lagi kirimkan alamat laman atau blog anda untuk segera dilink ke blog ini. Lihat contoh-contoh blog yang telah dihantar. Kami tidak kisah jika blog anda dalam pembinaan (under construction), permarkahan hanya akan dibuat selepas tarikh tamat penyertaan, jadi inilah masa yang paling sesuai anda hantar kerana kami masih mempunyai masa untuk membuat teguran membina bagi penambahbaikan.

Pihak kami akan membuat cadangan dan teguran dalam tempoh ini.

Satu perkara lagi, beritahu rakan-rakan anda untuk turut membaca laman blog anda agar mereka boleh membantu anda untuk menang hadiah berbaloi. Ajak mereka untuk turut serta dalam pertandingan ini tanpa persaingan dan teguran sukar untuk membina keunggulan.

Kepada yang belum membuat nombor kaunter, anda boleh dapatkan khidmat ini secara percuma di mana-mana penyedia kaunter percuma antaranya http://www.easycounter.com/.

Esok dan seterusnya kami akan memberikan beberapa tip lagi agar blog anda akan menjadi blog yang berwibawa, kami secara ikhlas dan sememangnya mahu blog anda menjadi blog yang lebih hebat daripada blog kami.

Yang ikhlas,

Team PBPT2010

No comments:

Post a Comment

Kategori Terbuka

Singgahsini

Menyusuri Terengganu

Menyusuri Terengganu

IKON RASMI URUS SETIA UNTUK PAUTAN

PAUTAN

Kategori Terbuka